Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Ο .............. ΠΑΠΑΣ ''ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ''

  Παιδεραστής ο αρχιμανδρίτης Θεόκλητος





         
Ακόμη και σε νεαρά αγόρια με νοητική υστέρηση εμφανίζεται να ασελγούσε ο Αρχιμανδρίτης ο οποίος λειτουργούσε στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στο Μενίδι.
 Από τη σχηματισθείσα δικογραφία αποκαλύπτεται ότι ο εν λόγω ιερωμένος ασελγούσε συστηματικά σε βάρος δυο ανήλικων αγοριών αλλά και ενός ενήλικα ο οποίος, όμως, αντιμετωπίζει σοβαρά διανοητικά προβλήματα.
Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη του εφημέριου, Θεόκλητου Ρενέση και την αποκάλυψη της τραγικής ιστορίας ξεκίνησε πριν από τρεις ημέρες.
Οι γονείς των θυμάτων προσήλθαν στην Ασφάλεια Μενιδίου όπου κατήγγειλαν ότι ο αρχιμανδρίτης επιδίδεται σε ασελγείς πράξεις επάνω στα παιδιά τους.
Οι αστυνομικοί έμειναν εμβρόντητοι καθώς στην τοπική κοινωνία ο κατηγορούμενος ιερέας είχε τη φήμη ενός φιλήσυχου και θεοσεβούμενου προσώπου.
Θορυβημένοι οι άνδρες της Ασφάλειας προχώρησαν σε έρευνα για τις ημέρες και τα έργα του Αρχιμανδρίτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι την αρχική καταγγελία, την έκανε ένας 28χρονος άνδρας ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν δύο ανήλικα παιδιά, τα οποία, συνοδευόμενα από τους γονείς τους, κατέθεσαν για τις ασελγείς ενέργειες του Ρενέση.
 Ύστερα από έρευνες ημερών οι Αστυνομικοί του Τ.Α. Αχαρνών πείστηκαν πως κάτι ύποπτο συμβαίνει με τον συγκεκριμένο Εφημέριο του Ι.Ν.Αγ. Κων/νου και  Ελένης.

 Γι’αυτό προχώρησαν άμεσα σε αστυνομική έρευνα στοσπίτι του ιερέα, όπου βρέθηκαν δεκάδες DVD με πορνογραφικό υλικό που πρωταγωνιστούσαν ανήλικα παιδιά, καθώς και διάφορες αισχρές φωτογραφίες στον ηλεκτρονικό υπολογιστή.

 Από την έρευνα προέκυψε ότι ο κληρικός ασελγούσε συστηματικά σε βάρος δυο ανηλίκων, 11 και 15 ετών, καθώς και ενός 19χρονου ο οποίος αντιμετωπίζει διανοητικά προβλήματα.
 
Γνώριζαν αλλά σιωπούσαν οι Μητροπολίτες
Ενήμερος για τις «επιθυμίες» του Αρχιμανδρίτη, προκύπτει ότι ήταν ο Μητροπολίτης Ιλίου και Αχαρνών, κ. Αθηναγόρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr, ένας νεαρός άνδρας ονόματι Θ. Ρ., είχε επισκεφθεί τον Μητροπολίτη και του είχε εκμυστηρευτεί ότι ο Αρχιμανδρίτης τον είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά.
Ο 28χρονος, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, είχε πολύ καλές σχέσεις με τον Αρχιμανδρίτη και συχνά ζητούσε τη συμβουλή του για διάφορα προσωπικά προβλήματα που τον απασχολούσαν.
Όταν μάλιστα θέλησε να ακολουθήσει το δρόμο του Θεού, ο Αρχιμανδρίτης Ρενέσης μεσολάβησε ώστε να μεταφερθεί στον επίσκοπο της Πάτμου και να τεθεί κάτω από την πνευματική του καθοδήγηση, μιας και η διαδικασία προβλέπει πως ένας νέος που επιθυμεί να γίνει ιερέας πρέπει πρώτα να τεθεί υπό την καθοδήγηση ενός Μητροπολίτη.
Ο επίσκοπος Πάτμου ωστόσο έστειλε πίσω τον νεαρό αναφέροντας στον Αρχιμανδρίτη ότι ο 28χρονος δεν θα μπορούσε να γίνει ιερέας διότι είναι αμόρφωτος. Εν συνεχεία, ο Αρχιμανδρίτης συμβούλεψε τον νεαρό να επισκεφθεί τον Μητροπολίτη Αθηναγόρα ο οποίος όμως έστειλε επίσης πίσω τον νεαρό με την ίδια αιτιολογία.
Οι σχέσεις μεταξύ του Αρχιμανδρίτη και του νεαρού επίδοξου ιερέα «πάγωσαν» όταν ο τελευταίος επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη, κ. Αθηναγόρα και του κατήγγειλε ότι ο Αρχιμανδρίτης Ρενέσης τον παρενόχλησε σεξουαλικά.
Η κατάληξη ήταν ο Μητροπολίτης Αθηναγόρας να τον μεταθέσει σε άλλη ενορία της Μητρόπολης με το εκκλησίασμα να εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του για τη μετάθεση του Ιερωμένου.
 http://www.zougla.gr/greece/article/idou-o-arximandritis-teras
         

             
            Ο παιδοφιλος και διεστραμμένος  ρασοφόρος  ήταν διορισμένος στη Νάξο, στην Ζάκυνθο, και στην Άνδρο αλλά και  σε άλλα μέρη. Στην  Άνδρο τον έφερε αλλά αναγκάστηκε τελικά  και τον έδιωξε ο Μητροπολίτης Σύρου-Τήνου  για  τον ίδιο λόγο , αντι να τον ξυρίσει και να τον πετάξει έξω απο την Εκκλησία.
Ήταν σίγουρο οτι θα τον συλλαμβάνανε κάποια μέρα για τέτοιου είδους κακουργήματα.
Απο παντού εκδιώχτηκε γιαυτό το πράγμα, και η επίσημη  εκκλησία το έκρυβε.Οι Μητροπολίτες γνώριζαν .Ο άνθρωπος έκανε μπαμ απο μακρυά ,όπως και τόσοι άλλοι παπάδες και μερικοί μητροπολίτες κάνουν μπαμ . Όποιος  γνωρίζει κατι σχετικό με αυτή την παράνομη δραστηριότητα ας ενημερώσει το Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών    210  2478020. 
                                                                                                                                  SAGINI


24 σχόλια:

  1. Στο νησι μας εχουμε αρκετους κουνιστους παπαδες .
    Τους γνωριζουμε εναν εναν.
    Κρυβουμε τις βρωμιες τους και τους ανεχομαστε .Ποιος ξερει ποσα παιδια εχουν γινει θυματα τους. Μοναστηρια με πισογλεντηδες καλογερους ,ενοριες με παπαδες αρωματισμενους,παπαδες παντρεμενους , με εξωσυζυγικες σχεσεις που εχουν διαλυσει οικογενειες.
    Αυτος ο βρωμιαρης ο Θεοκλητος δεν ηρθε μονος του στην ΑΝΔΡΟ.
    Ειχε προστατη μεχρι που εφτασε ο κομπος στο χτενι.
    Οι παπαδες στην Ανδρο πλην ελαχιστων ,θελουν ξυρισμα αμεσως.
    Ομως οι καλοι και οι εντιμοι πρεπει να παψουν να σιωπουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ράσα τα κρυβουν ολα.
    Εμείς πάντως έχουμε ευθύνες γιατί ανεχόμαστε τέτοια ελεεινά υποκείμενα αναμεσά μας .Τους βαζουμε στα σπιτια μας.
    Διαστροφείς παιδικών ψυχων.
    Καμοία σχέση δεν εχουν αυτοί με το λόγο του Χριστού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολλοί ηταν αυτοί που αντέδρασαν οταν ο Δεσποτης τον εδιωξε απο την Ανδρο .Είχε διχάσει τους πιστούς ο Θεοκλητος .
    Αν ηταν καλός ,γιατί να τον διώξει.
    Παντως και για....... πορνο-φωτό ακούστηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι μητροπολίτες έχουν την ευθύνη για ολα αυτά τα κακά που συμβαίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ολοι έχουμε ευθύνη.
    Κανένας δεν πρέπει να πηγαίνει σε εκκλησία οπου λειτουργεί γνωστός διεστραμένος παπάς.
    Ποτέ αγιασμος σπιτιού απο παπα φλώρο.
    Ουτε γάμοι ουτε βαφτισια.
    Κανένα μυστήριο απο δαυτους.
    Πρέπει η καταδίκη τους να είναι έμπρακτη πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νεες καταγγελιες για τον βρωμοπαπα
    Θεοκλητο Ρενεση
    Διαβαστε
    http://www.zougla.gr/greece/article/i-amartoles-periplanisis-tou-arximandriti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προφυλακιστηκε ο ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ ΣΤΙς φυλακες Χανιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στη μητρόπολη Ιλίου βρίσκεται και δρα κι άλλο ένα μπουμπουκάκι με ράσα. Ο Κύπριος πρώην μοναχός Ιγνάτιος, καθαιρεμένος απ' την Ιερά Σύνοδο της εκκλησίας Κύπρου για βαρύτατα κονονικά αδικήματα.
    Διαβάστε το παρακάτω:

    "Στη Νάξο είχε παλιότερα (1996 με 1997) εμφανιστεί και ένας άλλος "κληρικός" με μεγάλη δραστηριότητα στην...νεολαία, με εκδηλώσεις στην αίθουσα της Παντάνασσας στη Χώρα κ.λπ. ώσπου άρχισαν να ακούγονται μύρια όσα για τις ...σκοτεινές πλευρές του χαρακτήρα του. Κυκλοφόρησε τότε και η φήμη αρχικά ότι αυτός ο "κληρικός" ο Ιγνάτιος, που δεν φορούσε ποτέ καλιμαύχι ήταν Κύπριος και είχε καθαιρεθεί από παπάς από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Κύπρου το 1995 με 1996. Αργότερα έγινε γνωστό ότι η απόφαση της καθαίρεσής του είχε δημοσιευθεί στο επίσημο περιοδικό "ΕΚΚΛΗΣΙΑ" της Ιεράς Συ
    νόδου της Εκκλησίας της Ελλάδας. Η ανακοίνωση εκείνη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό τον Ιούνιο με Ιούλιο 1996 λέει:

    "Αρ. πρωτ. 2018/Διεκπ. 793, Αθήνησι της 27η Ιουνίου 1996
    ΕΓΚΥΚΛΙΟΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
    Προς την Αρχιεπισκοπήν Αθηνών και τας Ι. Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος.
    Κατόπιν τoυ από 4ης Ιουνίου ε.ε Γράμματος της Αυτού Μακαριότητος του Αρχιεπισκόπου Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου κ. Χρυσοστόμου, γνωρίζομεν υμίν ότι υπό της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Κύπρου ο Αρχιμανδρίτης Λουκάς Σωτηρίου και ο Διάκονος Ιγνάτιος Μιλτιάδου, αμφότεροι κληρικοί της Αποστολικής εκκλησίας της Κύπρου, διά τα εις ά υπέπεσον κανονικά παραπτώματα, καθυπεβλήθησαν τη εσχάτη ποινή της από του υψηλού βαθμού της Ιερωσύνης καθαιρέσεως. Την Κανονικήν ταύτην απόφασιν της Αγιωτάτης Εκκλησίας της Κύπρου ανακοινούμενοι υμίν, παρακαλούμεν διά τα καθ’ υμάς, δεδομένου ότι ούτοι, κατά τας παρασχεθείσας πληροφορίας δραστηριοποιούνται εν Ελλάδι αποκρύπτοντες το γεγονός της εις αυτούς επιβληθείσης εκκλησιαστικής ποινής.
    Εντολή και εξουσιοδοτήσει της Ιεράς Συνόδου
    Ο Αρχιγραμματεύς
    Ο Διαυλείας Δαμασκηνός».

    Τον Μάιο 1997 η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου με νέο έγγραφό της και απαντώντας σε αίτημα του Ιγνάτιου να άρει η Εκκλησία την ποινή της καθαίρεσής του από το ιερατικό σχήμα απαντά:

    «Μοναχόν Ιγνάτιον Μιλτιάδου
    Ιεράν Μητρόπολιν Παροναξίας
    Η Ιερά Σύνοδος της Αγιωτάτης Εκκλησίας Κύπρου, ενώπιον της οποίας ετέθη υπό του Μακαριωτάτου η αίτησίς σας δι’ άρσιν της επιβληθείσης εις υμάς καθαιέσεως, λυπείται διότι αι βαρείαι κατηγορίαι διά τας οποίας σας επεβλήθη η ποινή της καθαιρέσεως δεν επιτρέπουσιν Αυτή όπως ικανοποιήση την παράκλησίν σας.
    Εν τη Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου τη 18η Μαΐου 1997
    Κατ’ εντολήν ο Γραμματρεύς της Ιεράς Συνόδου Βασίλειος Παπαφώτης».

    Εν τούτοις ο τότε μητροπολίτης Παροναξίας έθεσε υπό την σκέπη του τον καθαιρεμένο για βαρύτατα αδικήματα καλόγερο και επί πλέον και παρά τα όσα του καταμαρτυρούσε η κοινωνία της Νάξου τον χειροτόνησε παράνομα κληρικό ξανά στην Πάρο και τον τοποθέτησε σε οργανική θέση της μητρόπολης Παροναξίας στη Νάξο. Όταν όμως η αντικοινωνική δράση και συμπεριφορά του «αρχιμανδρίτη» είχε ξεπεράσει κάθε όριο, ο γέροντας τότε μητροπολίτης Αμβρόσιος αναγκάστηκε να τον...διώξει, χωρίς να τον ελέγξει. ούτε να τον παραπέμψει ως όφειλε στην Εκκλησιαστική Δικαιοσύνη. Ο Ιγνάτιος φυσικά συνέχισε αλλού την δράση του, ενώ όπως φημολογείται παρέμεινε επί μακρό χρονικό διάστημα μισθοδοτούμενος από την μητρόπολη Παροναξίας, δηλαδή από το Ελληνικό Δημόσιο.
    Σήμερα ο «κληρικός» αυτός βρίσκεται πού αλλού; Στη μητρόπολη Ιλίου, εκεί δηλαδή που ξεδίπλωσε την ... "ανθρωπιστική" του δράση και ο Κωμιακής ...Θεόκλητος.
    Ερωτάται η μητρόπολη Παροναξίας και ο σημερινός μητροπολίτης: Μέχρι πότε ακριβώς παρέμεινε Ο Ιγνάτιος Μιλτιάδου μισθοδοτούμενος από την μητρόπολη Παροναξίας, δηλ. από το Γενικό Λογιστήριο του κράτους: Γιατί φημολογείται ότι ο κύριος αυτός εμισθοδοτείτο από το ελληνικό δημόσιο , μέσω της μητρόπολης Παροναξίας, μέχρι τα μισά περίπου του 2011, ενώ είχε υποτίθεται απομακρυνθεί από τη Νάξο από το 2000, ίσως και νωρίτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δημοσιευουμε την παραπανω επιστολη χωρις να γνωριζουμε αν ολα οσα λεει ο ανωνυμος επιστολογραφος μας ειναι αληθινα η οχι.
    Παρακαλούμε τους κκ μητροπολίτες που αναφερονται επωνυμως να μας ενημερωσουν ,αν ο αριθμος πρωτ.καθαιρεσης του Ιγνατιου Μιλτιάδου ειναι αληθινος, γιατι τοτε θα προκειται για μεγα σκανδαλο με ποινικες προεκτασεις.

    Η Ι.Μητροπολις Παροναξιας ,
    η Ι,Μητροπολις Ιλίου και η Αρχιεπισκοπη Αθηνων.

    Περιμένουμε καθαρή απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το έγγραφο της καθαίρεσης του Ιγνάτιου Μιλτιάδου είναι δημοσιευμένο στο επίσημο περιοδικό ΕΚΚΛΗΣΙΑ της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος. Το περιοδικό αυτό είναι κατά κάποιο τρόπο η Εφημερίδα της Κυβερνήσεως για την Εκκλησία, δηλ. κάτι σαν το ΦΕΚ. Τις επόμενες πάντως μέρες θα σας δώσω ακριβώς το φύλλο (αριθμός, ημερομηνία, σελίδα) που είναι δημοσιευμένη η ανακοίνωση της Εκκλησίας της Κύπρου για την καθαίρεση του Ιγνάτιου.
    Συμφωνώ ότι οι δυο μητροπολίτες (Ιλίου και Παροναξίας) πρέπει άμεσα να απαντήσουν στα ερωτήματα που τίθενται κια συγκεκριμένα: 1) Ο μητροπολίτης Ιλίου: α) αν υπηρετεί στην μητρόπολή του ο Ιγνάτιος, με ποια ιδιότητα, β) αν μισθοδοτείται και αν αυτό είναι νόμιμο, αφού έχει καθαιρεθείαπό την Εκκλησία της Κύπρου.
    2) ο μητροπολίτης Παροναξίας πρέπει να απαντήσει: α) μέχρι πότε εμισθοδοτείτο από τη μητρόπολη ως ιερέας ο Ιγνάτιος, β) αν αυτό ήταν νόμιμο και αν ήταν νόμιμη η χειροτυονία του σε κληρικό από τον προηγούμενο μητροπολίτη Παροναξίας Αμβρόσιο, αφού η καθαίρεσή του δεν είχε ανακληθεί από την Εκκλησία της Κύπρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. admim το τεύχος του περιοδικού "Εκκλησία" επίσημου Δελτίου της Εκκλησίας της Ελλάδος που δημοσιεύει το "εγκύκλιον σημείωμα" για τον καθαιρεμένο κύπριο κληρικό Ιγνάτιο Μιλτιάδου, είναι το με αριθ. 13/έτος ΟΓ΄/τχευχ. Α΄/1-15 Σεπτεμβρίου 1996/ στη σελίδα 607.
    Στο ίδιο τεύχος και στη σελίδα 631 αναφέρεται το εξής: "Ι. Μητρόπολις Παροναξίας
    Διακόσια και πλεόν παιδιά όλων των ηλικιών, επισκεπτονται σε τακτά χρονικά διαστήματα το υποδειγματικό ενοριακό πνευματικό κέντρο Παντανάσσης Χώρας Νάξου. Χωρισμένα σε ομίλους, ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους, ασχολούνται με πολλές δραστηριότητες, μορφωτικές, κοινωνικές και ψυχαγωγικές".
    Οργανωτής όλων αυτών ήταν ο ...Ιγνάτιος, που την ώρα που δημοσιευόταν η τρομερή ανακοίνωση της Εκκλησίας της Κύπρου αυτός ήδη είχε απλώσει τα πλοκάμια του στη μητρόπολη Παροαναξίας. Το τι ακολούθησε είναι εύκολο να το διανοηθεί καθένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. φιλε ανωνυμε πως μπορω να το δω αυτο και να το διαβασω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έχετε κάπου τα έγγραφα της καθαίρεσης του Λουκά Σωτηρίου; Αυτός δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, στο νομό Καρδίτσας, στο χωριό Αμάραντος, ως «αρχιμανδρίτης» ή ως «επίσκοπος», προβαίνει σε «χειροτονίες» και «λειτουργεί» σε δικό του «μοναστήρι» εκεί και «εξομολογώντας» πιστούς που τον ακολουθούν φανατικά. Στην ιστοσελίδα του φέρεται «συλλειτουργών» φέροντας αρχιερατική μίτρα με τρεις ακόμη ρασοφόρους φέροντες αρχιερατική μίτρα. Στις θρησκευτικές τελετές που επιτελεί μνημονεύει «υπέρ πάσης επισκοπής ορθοδόξων» και δεν ανήκει στην οικεία μητρόπολη Θεσσαλιότιδος και Φαναριοφερσάλων. Παρακαλώ θερμά, εάν έχετε σχετικά έγγραφα ή πληροφορίες, υποδείξτε μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έχετε κάπου τα έγγραφα της καθαίρεσης του Λουκά Σωτηρίου; Αυτός δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, στο νομό Καρδίτσας, στο χωριό Αμάραντος, ως «αρχιμανδρίτης» ή ως «επίσκοπος», προβαίνει σε «χειροτονίες» και «λειτουργεί» σε δικό του «μοναστήρι» εκεί και «εξομολογώντας» πιστούς που τον ακολουθούν φανατικά. Στην ιστοσελίδα του φέρεται «συλλειτουργών» φέροντας αρχιερατική μίτρα με τρεις ακόμη ρασοφόρους φέροντες αρχιερατική μίτρα. Στις θρησκευτικές τελετές που επιτελεί μνημονεύει «υπέρ πάσης επισκοπής ορθοδόξων» και δεν ανήκει στην οικεία μητρόπολη Θεσσαλιότιδος και Φαναριοφερσάλων. Παρακαλώ θερμά, εάν έχετε σχετικά έγγραφα, υποδείξτε μου τα για να περιέλθουν σε γνώση των αθώων θυμάτων του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν γνωρίζουμε κατι συγκεκριμένο για τον κ. Λουκα Σωτηρίου.Ίσως θα πρέπει να απευθυνθείτε εγγράφως στην οικεία Μητρόπολη η στην Ιερα σύνοδο της Εκκλησιάς της Ελλάδος .Το θεμα το παρακολουθούμε και σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε οταν πάρετε εγγραφή απάντηση .

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Έστειλα σχετικό η-μήνυμα στην μητρόπολη Φαναριοφερσάλων και τους τηλεφώνησα. Περιμένω με ενδιαφέρον την ηλεκτρονική απάντηση. Θα σας πρότεινα να στείλετε και εσείς και να τηλεφωνήσετε (2441072263), για να κινητοποιηθούν ώστε να αντιμετωπίσουν το θέμα. Ο κύριος αυτός αυτοπαρουσιάζεται ως αγωνιστής και... προφήτης, σχετίζεται με παλιοημερολογίτες (μάλλον με τους Κυπριανίτες) και έχει μεγάλο ρεύμα ακόλουθων. Τελεί ψευδοβαπτίσεις παιδιών (σε όλα δίνει το όνομά του, Λουκάς) και κάνει κηρύγματα μίσους εναντίον των μητροπολιτών, τους οποίους παρουσιάζει ως υλιστές, άπληστους, ομοφυλόφιλους και μασόνους! Νομίζω πως πρέπει να κινητοποιήσουμε τους αρμόδιους για το θέμα.

      Διαγραφή
    3. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Έστειλα σχετικό η-μήνυμα στην μητρόπολη Φαναριοφερσάλων και τους τηλεφώνησα. Περιμένω με ενδιαφέρον την ηλεκτρονική απάντηση. Θα σας πρότεινα να στείλετε και εσείς και να τηλεφωνήσετε (2441072263), για να κινητοποιηθούν ώστε να αντιμετωπίσουν το θέμα. Ο κύριος αυτός αυτοπαρουσιάζεται ως αγωνιστής και... προφήτης, σχετίζεται με παλιοημερολογίτες (μάλλον με τους Κυπριανίτες) και έχει μεγάλο ρεύμα ακόλουθων. Τελεί ψευδοβαπτίσεις παιδιών (σε όλα δίνει το όνομά του, Λουκάς) και κάνει κηρύγματα μίσους εναντίον των μητροπολιτών, τους οποίους παρουσιάζει ως υλιστές, άπληστους, ομοφυλόφιλους και μασόνους! Νομίζω πως πρέπει να κινητοποιήσουμε τους αρμόδιους για το θέμα.

      Διαγραφή
  15. Απο μια πρόχειρη ματιά στο διαδίκτυο προέκυψαν συνταρακτικές πληροφορίες για τον κ. Λουκα Σωτηριου .Διαβάστε λοιπόν εδω....http://exagorefsis.blogspot.gr/2011/07/blog-post_2290.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Απαντήσεις
    1. Ο Θεος να σας συγχωρεσει για αυτα που λετε ετσι αφθερετα χωρις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ αποδειξεις γνωριστε πρωτα αν εχετε τα κοτσια!!!

      Διαγραφή
    2. Πρώτα από όλα η ανωνυμία , είναι η ενοχή σας .Δεύτερον η δικαιοσύνη αποφάσισε.

      Διαγραφή
  17. Η ΤΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΤΟΝ χΡΙΣΤΟ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥς ΑΓΙΟΥς ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΣΗ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟ SAGINI ΤΙ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ??ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΙΟΣ SAGINI?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΑΣ ,ΕΓΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΩ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΨΕΥΤΙΕς ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑΝΝΑΖΟΓΛΟΥ ΛΕΓΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΕΩ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΝΩΡΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. πουσταρια τραοι κακο ψωφο να χετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ