Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Τριτοκοσμική πρωινή ενημέρωση απο γελοίες φθαρμένες φάτσες

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Η Ελλάδα της ρούχλας, της αναξιοπρέπειας, της καφενόβιας αισθητικής, της ημιμάθειας, είναι εδώ. 

Μαντάμ Μέρκελ έλα από νωρίς το πρωί να την καμαρώσεις!!!


Η αποθέωση της έλλειψης αισθητικής, της σοβαρότητας,  των βασικών κανόνων της δημοσιογραφίας.

Με ένα στυλάκι δήθεν καφενόβιας άνεσης σε γειώνουν στην Ελλάδα της μιζέριας, της μετριότητας, της μούχλας. Η λέξη ντροπή είναι λίγη για να αποδώσει το μεγαλείο της ημιμάθειάς τους.

Το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή των Οικονομέα-Καμπουράκη η συντάκτρια που παρουσιάζει τις διεθνείς ειδήσεις είχε κολλήσει και ρωτούσε επί ένα τρίλεπτο τον Οικονομέα αν έχει πάει στη Ρώμη. Μας τα έπρηξε με το αν έχουν επισκεφθεί την Ρώμη ο Καμπουράκης και ο Οικονομέας. Όταν επιτέλους η γυναίκα ξεκόλλησε από την ερώτηση, με τον Οικονομέα να τα έχει πάρει στο κρανίο μας ξεφούρνισε την φοβερή είδηση που ήθελε τον δήμαρχο της Ρώμης να απαγορεύει να ταίζουν τα περιστέρια οι επισκέπτες της αιώνιας πόλης. Κάτι τέτοιο καταλάβαμε μέσα από την παράνοια της παρουσιάστριας, η οποία δεν έδωσε ούτε καν το όνομα του δημάρχου της πόλης, ενώ οι εικόνες δεν έδειχναν  καν περιστέρια.

Μισή ήταν και η προηγούμενη είδηση με την οποία μας ενημέρωνε για την πρώτη ιδιωτική αποστολή της ΝΑΣΑ στο διάστημα. Ούτε ποιος ιδιώτης ή εταιρεία την οργάνωσαν- το παραμικρό. Η παρουσιάστρια της συμφοράς εντελώς απροετοίμαστη κουτσουλούσε δήθεν ειδήσεις σε ένα κοινό σαν και του λόγου της που στη συνέχεια παρακολουθεί Σκορδά και τούρκικα.

Όλη αυτή την ατμόσφαιρα της παρακμιακής καφενόβιας δημοσιογραφίας συμπληρώνουν οι γκριμάτσες του γραφικού Καμπουράκη ο οποίος ξύνει τα αυτιά, τη μύτη, το κεφάλι του κι ότι άλλο βρει πρόχειρο σε ένα διαρκές κρεσέντο κατά της ευπρέπειας.

Από την άλλη μεριά ο ξεχειλωμένος Παπαδάκης με τα ξεκούμπωτα πουκάμισα και την βουλιμική κοιλιά που κάθε καλοκαίρι εκβιάζει την ανανέωση του συμβολαίου του και κάθε χειμώνα μας πετάει στην μάπα τις ίδιες πατσαβούρες καλεσμένων του που δεν είναι τίποτε άλλο από μαιντανους και τους κολλητούς του σε έντυπα και στο διαδίκτυο οι οποίοι του παρέχουν προστασία.


Κρίμα που η Μέρκελ έρχεται στις 12 κι όχι από τις 8 το πρωί, ώστε να πάρει μια τζούρα από την τριτοκοσμική πρωινή ενημέρωση και τις φάτσες – ναυάγια που υποδύονται τους ''εκπομπάρχες''.

Πράγματι, αυτή η Ελλάδα της ρούχλας και της ξεπέτας είναι ανίκητη. Όπως οι ηλίθιοι...

1 σχόλιο:

  1. Ρε παιδια υπάρχουν και χειρότερα .Τον γελοιο τον Αυτιά τον ξεχασατε ? Εχει τους καλύτερους μαιντανούς, με πρώτο τον παντογνώστη Μητρόπουλο. Ασε τους πισογλέντηδες παρουσιαστές με τα στριγκάκια !!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ