Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΠΑΤΗ Νέο σκάνδαλο με τους ρύπους


      Μέσα στην ΕΕ φαίνεται ότι υπάρχουν και πραγματικά ελεύθερες φωνές .             Φωνές ελπίδας !


  Διαβάστε για τις μεθοδεύσεις ,βασικά  των Γερμανών , να νεκραναστηθεί με βρώμικες μεθόδους  η  ''πεθαμένη'' αγορά ρύπων στην Ευρώπη . Στην Αμερική έχει πεθάνει προ πολλού.
  Τεράστια τα οικονομικά συμφέροντα από την απάτη της δήθεν κλιματικής αλλαγής.


 
Θόδωρος Σκυλακάκης - Ευρωβουλευτής - Μέλος της Συμμαχίας Φιλελευθέρων και Δημοκρατών για την Ευρώπη.
     «Δεν μπορεί να λαμβάνονται αποφάσεις που θα οδηγήσουν χωρίς λόγο, σε πρόσθετες αυξήσεις του ηλεκτρικού ρεύματος σε χώρες όπως η Ελλάδα, όταν στην Ελλάδα για παράδειγμα, ο κόσμος υποφέρει οικονομικά και περίπου 250.000 άνθρωποι πηγαίνουν καθημερινά στο συσσίτιο, για να εξοικονομήσουν λίγα χρήματα ώστε να μπορέσουν να πληρώσουν ενοίκιο, λογαριασμούς και άλλες οικογενειακές υποχρεώσεις»
Σύμφωνα με στοιχεία που έχει καταθέσει στο ευρωκοινοβούλιο ο Έλληνας ευρωβουλευτής οι καταναλωτές ενέργειας στην Ελλάδα θα κληθούν να πληρώσουν ποσό που μπορεί να φτάσει τα 3,3 δισ. ευρώ στην 8ετία 2013 -2020 εάν περάσει η πρόταση για το backloading.


 Νέο σκάνδαλο με το εμπόριο ρύπων  αναφέρει σε άρθρο του Χάρη Φλουδόπουλου  στο www.capital.gr  . Διαβάστε ολο το άρθρο εδω    Το μεγάλο φαγοπότι με τους ....ρύπους

   




Ο Janusz Lewandowski  Πολωνός επίτροπος προϋπολογισμού της ΕΕ 
δήλωσε οτι αμφισβητεί την κλιματική αλλαγή και οτι....
 "δεν πολυπιστεύω αυτό το παραμύθι, και εν πάσει περιπτώσει η χώρα μου εξαρτάται από το κάρβουνο, και δεν πρόκειται να συμφωνήσω να πεθάνει η Πολωνία για να κάνω την χάρη σε ανεπιβεβαίωτες θεωρίες και γραφειοκρατικές επιταγές".
http://www.euractiv.com/climate-environment/polands-eu-commissioner-surprise-news-505869


       Ο Λεβαντόφσκι:
 (α) Δικαιώνεται ως προς το Ανθρωπογενές Φαινόμενο του Θερμοκηπίου (κι ας λέει η Γκρηνπης τις παπάρες της. (β) Δικαιώνεται ως προς την σαφή του θέση, αφού και η Γερμανία έχει αυξήσει χρήση κάρβουνου, και οι ΑΠΕ της δεν υποκατέστησαν (ούτε μπορούν να υποκαταστήσουν) κανένα από τα παλιά πυρηνικά που έκλεισε μετά την Φουκουσίμα. (γ) Είναι και "Ευρωπαίος" αλλά Πολωνός. Ελεύθερος.

http://archaeopteryxgr.blogspot.gr/2013/01/blog-post_6751.html

Σχετ.
http://sagini3.blogspot.gr/2013/01/blog-post_23.html?spref=fb





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ