Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Ε.....ΟΧΙ και ''πράσινη απάτη'' απο τον Δήμο Ανδρου !!! 2

Συνεχίζουμε....           

    Πριν από ένα χρόνο (Απρίλιος 2012  το Δημοτικό Συμβούλιο Άνδρου ) συνεδριάζει πάλι για την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στο Στενό του Κορθίου, στην περιοχή  Φραγκάκι , ισχύος 15 Μεγαβάτ, απο την εταιρεία    GREEN   WIND POWER  για το οποίο αιολικό ''πάρκο '', παλαιότερα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κορθίου ( Δήμαρχος Ι. Γλυνός ), έχει γνωμοδοτήσει θετικά !!!
  
  Τα 15 αιολικά Μεγαβάτ δεν είναι ενα μικρο πάρκο κε Δήμαρχε .

            ( Βλέπε ***σύγκριση με το αιολικό της ΔΕΗ στο Καλυβάρι Ανδρου ).
         Μια επίσκεψη στο αιολικό  στο Καλυβάρι δεν θα ήταν άσχημη ιδέα για τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδρου .  

           Μιλάτε για 15 ανεμογεννήτριες του ενός (1 ) Μεγαβάτ και πρέπει να δώσετε όλες τις τεχνικοοικονομικές λεπτομέρειες μαζί με την ΜΠΕ ,στην δημοσιότητα για να μάθουμε όλοι τι ακριβώς πρόκειται να γίνει στο Στενό και την ακριβή θέση.
Θα πρέπει να μας ενημερώσετε για το οικόπεδο ( ιδιοκτησιακό κλπ) ,καθώς και για τα οφέλη που θα προκύψουν για τους κάτοικους . Τα στοιχεία τα έχετε όλα.
Τις ίδιες ενέργειες περιμένουμε απο τον πρώην Δήμαρχο Υδρούσας κο Κυριάκο Θωμά ,ο οποίος γνωμοδότησε θετικά , για το  θηριώδες αιολικό 119 Μεγαβάτ της ΔΕΗ Ανανεώσιμες ΑΕ , στο
 Μακρυτάνταλο ( ΒΔ Ανδρος )

                                         


Τι θα κερδίσουν οι Ανδριώτες  και οι Έλληνες καταναλωτές απο τα 119 Μεγαβάτ ,κκ δήμαρχοι ????

      Σήμερα ελάχιστοι κάτοικοι της Άνδρου γνωρίζουν λεπτομέρειες για αυτά τα δυο αιολικά ''πάρκα'' που θα γίνουν στο νησί μας.
Γιατί άραγε ???
    Ο μόνος από όλους του Δημοτικού Συμβουλίου , που φαίνεται να γνωρίζει το θέμα ''αιολικά'' είναι ο νυν  Δήμαρχος .
Εντύπωση προκαλεί όμως , οτι ο Δήμαρχος θεωρεί υπεύθυνες και τις κατηγορεί για  εγκληματική συμπεριφορά τις ιδιωτικές αιολικές  εταίρες ΑΠΕ,  που αυθαίρετα καταπατούν όπως λέει ιδιωτικές εκτάσεις και τις βαφτίζουν δημόσιες  και οχι την διεφθαρμένη  Ελληνική πολιτεία ( ΥΠΕΚΑ ,ΡΑΕ  κλπ ) που δίνει τέτοια φασιστικά δικαιώματα σε ιδιωτικές πράσινες εταιρείες . Φανταστείτε τι πρόκειται να ακολουθήσει !!!
 Είναι και αυτό μια διάσταση της '' πράσινης απάτης'' ,του μεγαλύτερου οικονομικού και περιβαλλοντικού εγκλήματος  στην μεταπολεμική Ελλάδα.
 Οι λοιποί συμμετέχοντες πλην των ''παλιών'' αγνοούν πλήρως το θέμα ( λογικό είναι αφού ο περισσότεροι είναι πρωτοεκλεγμενοι ) , αλλά δεν δείχνουν όπως θα δείτε στο βίντεο και ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την εγκατάσταση η οχι , ανεμογεννητριών στο νησί μας.

 ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ.......ΟΜΟΦΩΝΑ  ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΟΛΙΚΟ  ΣΤΟ ΚΟΡΘΙ !!!!!!!

   
Αδιάψευστος μάρτυρας το βίντεο της συνεδρίασης . Δείτε το ...
Εδώ...

http://www.youtube.com/watch?v=BlRLMmYC45Q&feature=player_embedded



***  ΑΠ ΚΑΛΥΒΑΡΙ ΑΝΔΡΟΥ
Το έργο Το ΑΠ Aνδρου, 1,6 MW βρίσκεται στη θέση «Καλυβάρι» του Δήμου Υδρούσας Άνδρου, του Νομού Κυκλάδων. Αποτελείται από 7 ανεμογεννήτριες VESTAS V27     225 ΚW.
Ύψος πυλώνα 32 μ .
 Η έναρξη λειτουργίας έγινε το 1992 .

3 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΔΙΚΗ ΧΑΡΑ .ΧΑΛΙΑ ΑΔΙΟΡΘΩΤΑ .ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ .
    ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ .....ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η υπόθεση αιολικά Ανδρου μυρίζει άσχημα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ