Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Μεγάλη Πράσινη Επιτυχία -Το Αφγανιστάν μπαίνει στο Πρωτόκολλο του Κιότο !!!!!!!!!

 
http://toryaardvark.com/2013/04/04/green-success-afghanistan-joins-the-kyoto-protocol/


    Το Αφγανιστάν που τώρα πλέον έχει ενταχθεί στο Πρωτόκολλο του Κιότο αποτελεί  ένα ιδανικό περιβάλλον για τις πλούσιες χώρες να επενδύσουν στην ηλιακή ενέργεια και τα αιολικά πάρκα, όπως  μας δείχνει αυτή η ήσυχη σκηνή.


http://toryardvaark.files.wordpress.com/2013/04/afghanistan_joins_kyoto.jpg 

 

     Όταν αυτή η ιστορία εμφανίστηκε , η αρχική αντίδραση ήταν ότι πρόκειται για Πρωταπριλιάτικο αστείο . 

Πώς θα μπορούσε μια χώρα με  τη χαμηλότερη κατά κεφαλήν εκπομπή ρύπων , να υπογράφει μια συνθήκη που έληξε στις 31ης Δεκεμβρίου 2012 και  αυτό να χαιρετίζεται,  ως μια πράσινη επιτυχία.

     Η μοναδική συνθήκη στον κόσμο για τον ''φόβο'' του CO2, το Πρωτόκολλο του Κιότο, μας  τελείωσε μαζί με το 2012 στις 31 Δεκεμβρίου,  και η προσπάθεια τους να κρατήσουν ζωντανή την COP18 απέτυχε, μια νέα προσπάθεια σε ένα νέο Κιότο 2 αγνοήθηκε από το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου, εκτός από την ΕΕ της Γερμανίας  .


    Όλες οι μηχανές αναζήτησης  επιβεβαιώνουν ότι  αυτή η ιστορία  είναι αληθινή, όπως  αληθινή είναι η  κατάντια και η  παρακμή  της εκστρατείας της κλιματικής αλλαγής                     Big Green )αυτές τις μέρες όταν μια χώρα σαν το Αφγανιστάν  (αμελητέα εκ πομπός ρύπων εντάσσεται σε μια ληγμένη συνθήκη και οι πράσινοι πανηγυρίζουν .

 

 

 

 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ