Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Η Αυστραλία δεν πιστεύει τις προειδοποιήσεις για την ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή !!!!



Η νέα  κυβέρνηση της Αυστραλίας αμφισβητεί τις προειδοποιήσεις των επιστημόνων για τη συμβολή του ανθρώπου στις κλιματικές αλλαγές.





Πρωθυπουργός της Αυστραλίας εκλεγέντος Tony Abbott ανακοινώνοντας τις εισερχόμενες γραφείο του στην Καμπέρα στις 16 Σεπτεμβρίου 2013.

Δυο μεγάλες χώρες της κοινοπολιτείας αμφισβητουν πλέον και επισήμως την ανθρωπογενή  κλιματική αλλαγή.
Ηδη ο Καναδάς ειναι εκτος Κυότο εδω και δυο χρόνια και τώρα ετοιμάζεται να κάνει το ιδιο και η Αυστραλία .
Έτσι, δεν ξάφνιασε κανέναν η απόφασή  νέου πρωθυπουργού Τόνυ Άμποτ ,να βγάλει απο την θέση του τον καθηγητή  Τιμ Φλάνερι ,στενό συνεργάτη της πρώην πρωθυπουργού Τζούλια Γκίλαρντ σε θέματα κλιματολογικών αλλαγών.
Ο νέος υπουργός Περιβάλλοντος, Ρετζ Χαντ, με επιστολή του πληροφόρησε τον Τ. Φλάνερι για την απόλυσή του και τη διάλυση του Συμβουλίου Κλιματολογικών Αλλαγών, του οποίου προΐστατο.

Εκπρόσωπος του υπουργού δήλωσε ότι «ο Συνασπισμός πιστεύει ότι είναι ευθύνη του Υπουργείου Περιβάλλοντος να προσφέρει μελέτες, αναλύσεις και προτάσεις αναφορικά με τις κλιματολογικές αλλαγές, οπότε δεν υπάρχει λόγος λειτουργίας του Συμβουλίου Κλιματολογικών Αλλαγών».

Αποδυναμώνονται   και ''κλαίνε'' οι πράσινοι   τρομολάγνοι  του κλίματος
 Αναμενόμενες οι αστείες δηλώσεις των τρομολάγνων του κλίματος.

«Μαύρη μέρα» για την Αυστραλία και τις επερχόμενες νέες γενιές, χαρακτήρισε η αρχηγός του κόμματος των Πρασίνων, Κριστίν Μάιλν, την απόλυση του Φλάνερι και τη διάλυση του συμβουλίου.

«Οι γενιές του μέλλοντος θα βλέπουν αυτήν τη μέρα ως τη χρονική στιγμή που ο Τ. Άμποτ καταδίκασε τους ίδιους και τους συνανθρώπους τους στο κλιματικό χάος» δήλωσε.






                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ