Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Γιατί έγιναν θύματα της Γερμανικής οικονομικής προπαγάνδας τα νησιά μας !!!!

                     Τα γερμανικά ιδρύματα «εισβάλλουν» στην Ελλάδα

               

      ''Ρόζα Λούξεμπουργκ''  ,  ''Δίκτυο ΔΑΦΝΗ'' , ''REScoop''  ,  ''Κόνραντ Αντενάουερ'' , ''Σύμφωνο Δημάρχων'' , ''Χανς Ζάιντελ '',  κλπ.......

 

         Έχουμε αποκαλύψει στο παρελθόν πολλές πτυχές από τον τρόπο δράσης των ''πρόθυμων'' Ελλήνων , των  ''πράσινων κατηχητών'' και ''ιεραπόστολων της πράσινης απάτης των ΑΠΕ''  , στα νησιά μας  και στην χώρα μας , οι οποίοι σε εξάρτηση και καθοδήγηση από την πράσινη Γερμανική εξωτερική πολιτική , προς όφελος των Γερμανικών εξαγωγών και όχι μόνον ,  έχουν τα τελευταία χρόνια δημιουργήσει στα νησιά μας ένα εξαιρετικό δίκτυο προπαγάνδας ( διαβάστε   ΕΔΩ ) ,  το όποιο θα ζήλευαν ακόμα και μυστικές υπηρεσίες κρατών σαν το Ισραήλ ...Δυστυχώς αυτά έγιναν με την ανοχή της σημερινής Ελληνικής κυβέρνησης .  Φυσικά το δίκτυο αυτό, υποστηρίζεται  ποικιλοτρόπως  από  τα  Γερμανικά ιδρύματα που σήμερα πλέον  έχουν όλα,  γραφεία  στην χώρα μας .  Σας παραθέτουμε κάποια γεγονότα  για να βγάλετε μόνοι σας συμπεράσματα .       Ένα από τα κυρίαρχα θέματα της Γερμανικής εξωτερικής οικονομικής πολιτικής είναι η προώθηση εξαγωγών τεχνολογιών ΑΠΕ  . Το  project  φέρνει τεράστια κέρδη στην Γερμανική οικονομία  και αποτελεί  την αιχμή των Γερμανικών εξαγωγών , αφού η  πανάκριβη και άχρηστη   ''πράσινη ανάπτυξη'' ( απάτη )  φρόντισαν οι ίδιοι να επιβληθεί μαζι με τις άμεσες υποχρεώσεις όλων των κρατών της Ε.Ε.  μέχρι το 2020. 

   Ειδικά σε περιόδους ύφεσης όπως σήμερα , οι Γερμανοί πουλάνε κάτι πολύ ακριβό που οι άλλοι το αγοράζουν υποχρεωτικά. Αυτή λοιπόν την οικονομική προπαγάνδα μετατράπηκε σε πολιτική απαίτηση των ισχυρών προς τους αδυνάτους και υλοποιείται με διαφόρους τρόπους στην χώρα μας , απο τον Χ.Φούχτελ και τους λοιπούς.  Όμως η Ελλάδα δεν έχει άπλα ύφεση , όπως άλλα κράτη της ΕΕ.  Αντιμετωπίζουμε την απειλή και τον εκβιασμό της χρεωκοπίας με πρωτοφανή ανεργία και εξαθλίωση μεγάλης μερίδας των Ελλήνων. Κάποιοι πολιτικοί ''έσκυψαν'' με προκλητικό τρόπο . ''Σκύβουν'' ακόμα .  Τα περί ''καθαρής'' ηλεκτροδότησης των  νησιών μας από ΑΠΕ  , τα περί προστασίας του περιβάλλοντος, τα περί οικονομικών οφελών των κάτοικων , τα περί μείωσης της ανεργίας κλπ , είναι ασύστολα και καλοστημένα ψευδή για αφελείς η για....... αργυρώνητους μεσάζοντες   Όλα γίνονται για καθαρά οικονομικούς σκοπούς των δανειστών μας μέσω  κάποιων πλασιεδων τους , με νέα υπερχρέωση της πατρίδας μας για αγορά.......  ΑΠΕ .  ( 9 δις τα τελευταία χρόνια )

 Μια μικρή χρονική αναδρομή

        Τον Μάρτιο του 2010,  ο ΓΑΠ υπέγραψε, πριν από το μνημόνιο,  ( διαβάστε παρακαλώ   ΕΔΩ  ) μια νέα συμφωνία με την Καγκελάριο Μέρκελ για ενθάρρυνση της (επανα)λειτουργίας στην Ελλάδα των πολιτικών ιδρυμάτων της Γερμανίας.     Όλα τα Γερμανικά ιδρύματα , που προπαγανδίζουν τα Γερμανικά συμφέροντα  ,   συνδέονται με τα κόμματα της Γερμανικής βουλής και χρηματοδοτούνται από τον Γερμανικό προϋπολογισμό .      Το 2011 , όταν  η κυβέρνηση του ΓΑΠ κατέρρευσε και τον διαδέχτηκε ο Λ. Παπαδημος , η Γερμανική Βουλή , ενέκρινε νέα  κονδύλια για τα Γερμανικά ιδρύματα στο εξωτερικό.


1.   Το ίδρυμα Konrad-Adenauer-Stiftung , ''Κόνραντ Αντενάουερ'' (συνδεδεμένο με το δεξιό κόμμα της Μερκελ  CDU)   έλαβε επιχορηγήσεις ύψους 2,4 εκατ. ευρώ.


2.  Το  ίδρυμα   Friedrich-Ebert-Stiftung Athen , «Φρίντριχ Εμπερτ» ( συνδεδεμένο με το σοσιαλιστικό κόμμα   του SPD , 2,6 εκατ. ευρώ.


3.  Το ίδρυμα  Friedrich Naumann , «Φρίντριχ Νάουμαν» των Φιλελευθέρων   834 000 ευρώ.

4.   Το ίδρυμα   «Χανς Ζάιντελ»  ,των Χριστιανοκοινωνιστών της Βαυαρίας    834 000 ευρώ

5.   Το ίδρυμα  Heinrich Böll Stiftung- Greece  , των πρασίνων οικολόγων                   834 000  ευρώ.

6.   Το ίδρυμα . «Ρόζα Λούξεμπουργκ» του Die Linke   ( αριστεροί )     468.000 ευρώ.        


       Όλοι θυμόμαστε   , ότι έχει οριστεί από το Βερολίνο ο κ. Χανς Γιόαχιμ Φούχτελ αρμόδιος υφυπουργός ως επικεφαλής της ελληνογερμανικής κοινοβουλευτικής συνεργασίας, αλλά και ότι ο επικεφαλής της ομάδας δράσης για την Ελλάδα κ. Χορστ Ράιχενμπαχ .  Και οι δυο έχουν την επίσημη αποδοχή της Ελληνικής κυβέρνησης.   

   Γερμανικό χρήμα υπήρξε λοιπόν και για την  προπαγάνδα υπέρ των   ΑΠΕ κλπ , που φυσικά θα γυρίσει στην Γερμανία πολλαπλάσιο.   Και καλά  κάνουν οι Γερμανοί για την πατρίδα τους , για να μην παρεξηγηθούμε . Αυτοί πρεσβεύουν το γνωστό ''  DEUTSCHLAND UBER ALLES  ''. 


   Αφού βρήκαν στην χρεοκοπημένη Ελλάδα  , πρόθυμους κατηχητές , που μπαίνουν ''μπροστινοί'' και κάνουν την βρόμικη δουλειά , με το αζημίωτο βέβαια . Αυτό μας ξυπνάει κάποιες πολύ κακές μνήμες.  


 '' Για την προώθηση των ενεργειακών συνεταιρισμών παραγωγής ενέργειας από ΑΠΕ στις    νησιωτικές περιοχές της Ελλάδας''.

Όπως βλέπετε είναι αδίστακτοι και προχωράνε .  

    Έτσι η σκυτάλη πηγαίνει από το ένα νησί στο άλλο , από το ένα ίδρυμα στο άλλο , από τον ένα Δήμαρχο στον άλλο , ταξίδια στο εξωτερικό και στο εσωτερικό , δωράκια στους Δήμους  , ευχαριστήρια δείπνα , πληρωμένες  ημερίδες της ''ΔΑΦΝΗΣ'' στο Caravel hotel , παροχή υποστήριξης κάθε είδους , ειδικά απο τηλεοπτικά κανάλια τύπου ΣΚΑΙ TV , πολιτικής , οικονομικής , επιστημονικής, τεχνολογικής , δήθεν επιστημονικά συνέδρια , κλπ κλπ.                Διαβάστε , πόσοι , ποιοί και πως οργάνωσαν μια Διεθνή ημερίδα , σε ένα μικρό αλλά πανέμορφο νησί των Κυκλάδων , την Σίφνο.....   μέλος φυσικά του ''Δικτυου Δάφνη''  , ( όπου απαιτείται πολεοδομική άδεια για τοποθέτηση ηλιακού θερμοσίφωνα ) , αλλά βάζουν ανεξέλεγκτα ,........  φωτοβολταϊκά πανελς.

 Η κατεύθυνση-εντολή έχει δοθεί άνωθεν.

       Όλοι οι νησιώτικοι Δήμοι πρέπει να δημιουργήσουν , ''Ενεργειακούς - Αναπτυξιακούς Συνεταιρισμούς ''.    Αυτοί θα γίνουν  το όχημα που θα μεριμνήσει για την αγορά , την εγκατάσταση , εκμετάλλευση των ΑΠΕ στα νησιά .



                                Διεθνής  ημερίδα     '' Σίφνος 2014 ''.



    '' Δημοτικοί Ενεργειακοί συνεταιρισμοί ''   Το νέο φρούτο .    Όπως λέμε νέες ΜΚΟ .

  Αριστερά ο κατηχητής υπάλληλος  του ''Δίκτυο Δάφνη''  ,  δεξιά ο πράσινος οικολόγος  Ν.Χρυσόγελος .

 

  Στο επόμενο η συνέχεια ..................     

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ