Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ!


                                                            Αποτέλεσμα εικόνας για κατασταση πολιορκιας


                             Εξαιρετική ανάλυση από την δεξαμενή σκέψεως STRATFOR! 


Γράφει ο Απόστολος Ευθυμιάδης
 
    Την 1η Ιουνίου 2015 διασκέφθηκαν στο Βερολίνο οι πέντε βασικοί εκπρόσωποι των δανειστών (Μέρκελ, Ολάντ, Ντράγκυ, Λαγκάρντ και Γιούνκερ) εν είδει στρατηγών που συντονίζ
ουν την πολιορκία και αποφάσισαν τους όρους παραδόσεως των πολιορκημένων Ελλήνων.
Η πολιορκία "τρέχει" για μήνες τώρα! 

Από τον Φεβρουάριο οι πιστωτές έχουν κατασκηνώσει γύρω από την Ελλάδα και μέσω συνεχών συσκέψεων ελέγχουν την ρευστότητα στη χώρα, από την οποία εξαρτάται η επιβίωση των Τραπεζών. Και το άρθρο αναφέρει χαρακτηριστικά:
 "Αυτή η περιοριστική αποστέρηση πόρων είναι μία από τις παλαιότερες στρατηγικές που επινοήθηκαν ποτέ και οι Ευρωπαίοι την εφαρμόζουν για να κάνουν τους Έλληνες πιο πειθήνιους".

     Η Ελλάδα όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις πολιορκίας, φρόντισε να διαιρέσει και εν μέρει να διασπάσει το μέτωπο των πολιορκητών με την ευφυή κατάργηση του όρου "Τρόϊκα". 

Τώρα η Ευρωπαϊκή Τράπεζα επενδύσεων απομακρύνεται από το προσκήνιο διότι δεν θέλει να αναμειγνύεται σε πολιτικές υποθέσεις λόγω του καταστατικού της, η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει πλέον περισσότερο διακοσμητικό και θεατρικό λόγο (Γιούνκερ) ενώ το ΔΝΤ διαφοροποιείται πλέον ανοιχτά έναντι των υπολοίπων!
 Έτσι σήμερα το παίγνιον έχει μεταφερθεί ανοιχτά εις την αυλή της Γερμανίας και αυτό έχει γίνει φανερό εις τους πάντες, οι οποίοι ανατριχιάζουν στην ιδέα της Μεγάλης Γερμανίας!!!
    Αυτό συνιστά μία μεγάλη πολιτική νίκη της Ελλάδος, η οποία κερδίζει προοδευτικά την συμπάθεια των Ευρωπαϊκών μέσων ενημερώσεως!!!

ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, ΚΙΟΥΤΑΧΗΣ, ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΚΑΙ ΙΜΠΡΑΗΜ

 
      Εμείς οι Έλληνες έχουμε οδυνηρή εμπειρία από πολιορκίες αλλά έχουμε πάρει και το μάθημά μας. Όταν ο Κιουταχής (Ευρωπαίοι) άρχισε την πολιορκία του Μεσολογγίου, ο Καραϊσκάκης (Τσίπρας) τους παρενοχλούσε στρατιωτικώς και τους ανάγκασε σε αναδίπλωση. 

Μετά ήλθαν ενισχύσεις από τα στρατεύματα του Ιμπραήμ στην Πελοπόννησο (Αμερικάνοι;) αλλά ο Ανδρέας Μιαούλης συνέχισε να τροφοδοτεί δια θαλάσσης τους πολιορκημένους μέχρι που οι Τούρκοι κατέλαβαν τις στρατηγικές νησίδες εις την είσοδο της πόλης. 
Μετά ήλθε η πείνα και η έξοδος η οποία μάλιστα προδόθηκε και οδηγήθηκε σε σφαγή!!!
Επομένως τρία είναι τα συμπεράσματα δια να αποφύγουμε την παράδοση έναντι ξεφτελιστικών όρων ή την σφαγή :
α) χρειάζεται σήμερα ένας εγχώριος Ανδρέας Μιαούλης για να συντονίσει την απρόσκοπτη τροφοδοσία του λαού σε τρόφιμα. και

 β) πρέπει να βρεθεί τρόπος αποτροπής ή αντιμετωπίσεως του Ιμπραήμ σε περίπτωση όπου αυτός εμπλακεί εις την πολιορκία κατά της Ελλάδος και
 γ) εάν πρόκειται να οδηγηθούμε εις την έξοδο από το ευρώ, αυτό θα πρέπει να γίνει αιφνιδιαστικά και με άκρα μυστικότητα ώστε να αποφύγουμε τα οδυνηρά αντίποινα των "αγορών".

 Apostolos Efthymiadis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ