Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

ΑΝΔΡΟΣ !!! Λάθη στην τουριστική προβολή του νησιού μας .


Το εξώφυλλο




Φέτος το καλοκαίρι εκδόθηκε το πρώτο τεύχος του διαφημιστικού περιοδικού ''ΕΥΑΝΔΡΟΣ'' για την Άνδρο.
Διανέμεται στην Άνδρο και στα πλοία της γραμμής δωρεάν και είναι μια σχετικά ποιοτική έκδοση .
Τα έξοδα έκδοσης όπως στο ίδιο το περιοδικό αναφέρεται, καλύφθηκαν από Ανδριώτικα Κοινωφελή Ιδρύματα , από Ανδριωτες επιχειρηματίες ,από τις διαφημιζόμενες επιχειρήσεις του νησιού μας , αλλά και από τον Δήμου Άνδρου .
Αγαπητοί αναγνώστες του http://sagini3.blogspot.gr/ , θέλουμε να επισημάνουμε οτι η έκδοση αυτή, φέρει την υπογραφή του Δήμαρχου μας , στην προσωπικη του σελιδα στο https://www.facebook.com/ και την χορηγία του Δήμου Άνδρου .
Διαφορετικά η ευθύνη του περιεχόμενου και των κειμένων , θα αφορούσε μόνον τους εκδότες .
Το πρώτο τεύχος του ''ΕΥΑΝΔΡΟΣ'' , προλογίζεται και καλωσορίζεται από τον Δήμαρχο Άνδρου κο Σουσούδη Θεοδόση.
Όμως με έκπληξη και λύπη , διαπιστώσαμε από την ανάγνωση του περιοδικού , ότι η ύλη, φώτο , τα άρθρα και όλα τα θέματα, αφορούν ΜΟΝΟΝ τις περιοχές της Χώρας και του Κορθιου Άνδρου .
Το μισό νησί δηλαδή .
Το ''ΕΥΑΝΔΡΟΣ '' διαφημίζει μονόπλευρα και προκλητικά , μόνον τις περιοχές Χώρας και Κορθίου του νησιού μας και δεν γίνεται η παραμικρή αναφορά στις περιοχές της Υδρούσας που αποτελούν επίσης τους τουριστικούς πόλους έλξης της Άνδρου .
Περιμένουμε μια εξήγηση απο τους κκ εκδότες.
Στο άλλο μισό νησί ζούνε πολίτες , που επίσης αγωνίζονται να επιβιώσουν , όπως γνωρίζετε κε Δήμαρχε και κκ εκδότες .
Είναι παράλογο και διχαστικό για την μικρή κοινωνία του νησιού , να αγνοούνται περιοχές του νησιού μας με μοναδική ομορφιά και μεγάλη τουριστική κίνηση , όπως το Γαύριο, το Μπατσί , το Βιτάλι ,το Ατένι , ο Ζόρκος , η Βλυχαδα ,ο Αγιος Πέτρος , το Κυπρι , η Χρυσή άμμος , ο Φελλός , ο ΠΙσωλιμιώνας και τόσα άλλα αξιοθέατα , που προκλητικά δεν αναφέρονται πουθενά , λες και δεν υπάρχουν καν.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι πρόκειται για μια σοβαρή παράληψη του εκδότη , αλλά και μια αβλεψία του Δημάρχου μας , που θα διορθωθεί με κάποιον τρόπο που θα βρεί ο ιδιος .

Όμως μέχρι να γίνει αυτό , ίσως θα είναι ποιο φρόνιμο να ακυρωθεί η προγραμματισμένη παρουσίαση της έκδοσης ''ΕΥΑΝΔΡΟΣ'' στο γνωστό βιβλιοπωλείο ''Λογάρι'' του Γαυρίου ,την 22 Αυγ.2016 , αφού .......η έκδοση δεν αφορά την περιοχή της Υδρούσας .

Γιώργος Βαλ. Μαντζώρος




Υ.Γ. το ''ΕΥΑΝΔΡΟΣ'' διαφημίζεται εδώ.....
http://www.iandros.gr/evandros-ena-periodiko-gemato-andro/





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ