Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

'Εχεις μήνυμα ! 'Ετσι γίνονται οι ''επενδύσεις'' σήμερα . Πράσινο Διεθνές Συνέδριο στη Μήλο .


Αποτέλεσμα εικόνας για σύμφωνο δημάρχων

Αγωνίζονται για το.......καλό τους .
Επενδύσεις σε Πράσινη ενέργεια με δανεικά . Γερμανική τεχνολογία .
Οργανώνουν συνεχώς  ''μαζώξεις '' .
Τα ίδια άτομα .
 Ο οικολόγος πρώην υφυπουργός ΠΕΧΩΔΕ του ΠΑΣΟΚ κος Ηλίας Ευθυμιόπουλος
Η  γνωστή μας  ΜΚΟ '' Δάφνη''  με πρόεδρο τον  Γιάννης Γλυνός  .
Το '' Ενεργειακού γραφείου Αιγαίου ''  του γνωστού ΠΑΣΟΚ  κου Πουσσαίου .
Διαβάστε ... .http://www.korthi.gr/news/gr/2008/n021008.htm
      Όλοι τους ξέρουμε καλά στην Άνδρο .
 Οι Ανδριωτες θυμόμαστε  το φιάσκο στο Ξενοδοχείο Αθηνών ''Κάραβελ'',
τις τεράστιες Γερμανικές ανεμογεννήτριες του Κοπελουζου στην Άνδρο ,
το Περιφερειακό Πάρκο Άνδρου ,
τα εικονικά συμβόλαια στο Κόρθι Άνδρου κλπ .

     Αντιδράσαμε με κάθε τρόπο και δυναμικά στα σχέδια τους , μετά ήρθε η χρεωκοπία της πατρίδας μας  και ευτυχώς απαλαχτηκαμε από αυτούς έστω προσωρινά .
Συνεχίζουν σε άλλα νησιά , όπως θα δούμε .
    Φέτος 2017  Διεθνές Συνέδριο στη Μήλο  , πέρυσι Διεθνές Συνέδριο για ΑΠΕ στη Σίφνο   και παει λέγοντας από νησί σε νησί και ......ότι κάτσει .

Αλήθεια ποιος τα πληρώνει όλα αυτά ???

Ραιχενμπάχ ,  ΄΄Συμφωνο Δημάρχων '' , Φούχτελ ,“Έξυπνα Νησιά – Smart Islands” της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την μείωση........ του θερμοκηπίου . 

Ναι καλά διαβάσατε  !!!!


Λιμάνια, Θαλάσσιες Μεταφορές & Νησιωτικότητα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά την εξαιρετική υποδοχή του 1ου διεθνούς συνεδρίου “Λιμάνια, Θαλάσσιες Μεταφορές & Νησιωτικότητα: Περιβάλλον, Καινοτομία, Επιχειρηματικότητα” που πραγματοποιήθηκε στις 10 & 11 Μαρτίου 2016 στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά, η φετεινή διοργάνωση μεταφέρεται στη Μήλο.
Το 2ο συνέδριο θα λάβει χώρα στις 21-22 Απριλίου 2017 και συνδιοργανώνεται από το Ενεργειακό & Περιβαλλοντικό Γραφείο Αιγαίου, το Δίκτυο Αειφόρων Νήσων ΔΑΦΝΗ, και το δημοσιογραφικό portal Energypress.
Το συνέδριο, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Μήλου και προσωπικά του Δημάρχου κ. Γεράσιμου Δαμουλάκη καθώς και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), αποσκοπεί στο να αναδείξει το ζωτικό ρόλο των λιμένων των νησιών και της ναυτιλίας στη χάραξη μιας αναπτυξιακής στρατηγικής στον Ευρωπαϊκό και Μεσογειακό χώρο.
Οι εισηγητές, Έλληνες και ξένοι θα αναφερθούν ιδιαίτερα στις καινοτόμες τεχνολογίες στους τομείς της ενέργειαςτων έξυπνων δικτύωντων επικοινωνιώντων μεταφορών, της διοίκησης και της διαχείρισης των αγορών, με στόχο να ενισχυθεί η εξωστρέφεια και να προωθηθεί η ανταλλαγή γνώσεων και καλών πρακτικών.
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Ευθυμιόπουλος, οργανωτικός υπεύθυνος του συνεδρίου, τα νησιά αποτελούν τον κρίσιμο κρίκο στην “αλυσίδα” των λιμενικών υποδομών και των θαλάσσιων διαδρομών εντός και εκτός Ελλάδας. Η προσέγγιση αυτή αποτελεί μέρος της πρωτοβουλίας “Έξυπνα Νησιά – Smart Islands” της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία είναι μέρος της στρατηγικής για την μείωση των εκπομπών θερμοκηπίου.
Για τους ειδικότερους στόχους του συνεδρίου και το αναλυτικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα στις 5 Απριλίου 2017.


Για περισσότερες πληροφορίες:
Energypress: Σοφία Ανδρι...πούλου · τηλ. 210 821........., κιν. 6932 40........
Email: andrit......ulou@energypress.gr